Varauspalvelu

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden varata sähköisesti venepaikkoja sekä Siilinjärven kunnan henkilöstön autopaikkoja. Voit asioida palvelussa silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytössä 24/7.

Kohdasta "TEE UUSI VARAUS" voit tehdä uuden varauksen vapaana olevaan paikkaan, silloin kun yleinen varausjakso on käynnissä.
Yleisen varausjakson ollessa käynnissä voit varata sekä vapaita paikkoja että vanhoilta varaajilta vapautuneita (uudelleenvaraamattomia) paikkoja.

Mikäli olet uusimassa edellisen kauden varaustasi, tee se etusivun kohdasta "OMAT VARAUKSESI JA UUDELLEENVARAUS" uudelleenvarausjakson ollessa käynnissä.
Uudelleenvarausjakson ollessa käynnissä voit varata viime vuoden paikkasi uudelleen tulevalle, pian alkavalle kaudelle.

Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta, jonka voit luoda klikkamaalla Kirjaudu Sisään -painiketta sivun yläreunasta. Jotta voit luoda käyttäjätunnuksen, tulee sinulla olla voimassa oleva sähköpostiosoite. Palvelussa varaus maksetaan verkkopankkimaksuna. Maksuaikaa on 4 tuntia varauksen tekemisen aloituksesta.

Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai haluat vuokrata venepaikan yrityksen tai yhdistyksen nimissä tulee sinun suorittaa varaus ja maksu Siilinjärven kunnan asiakaspalvelupisteessä (Kasurilantie 7).


Venepaikan varausjaksot ja ohjeet:

Asiakkuus Venepaikkavaraus Kesäsäilytysalueen varaus Talvisäilytysalueen varaus
Entinen asiakas (uudelleenvarausjakso) 1.3. – 31.3. 1.4. – 30.4. 1.8. – 20.8.
Uusi asiakas (yleinen varausjakso) 1.4. – 31.12. 1.5. – 31.7. 21.8. – 31.12.


Näin teet venepaikan
uudelleenvarauksen
Näin teet
ensimmäistä kertaa
venepaikan varauksen
Näin vaihdat
venepaikan


OMAT VARAUKSESI JA VANHAN VARAUKSEN UUSIMINEN

Jos sinulla on jo varauksia, näet ne kirjauduttuasi.

Kirjaudu palveluun nähdäksesi varaushistoriasi tai uusiaksesi vanhentuneen varauksen.